במידה ואנו יוצרים משתמש חדש, המשתמש יקבל הודעה אוטומטית מNTT

עם פרטי הגישה לחשבון שלו וכל המידע אודות התחברות.

במידה וזה משתמש שכבר מנהל אתר במערכת NTT, הוא יקבל מייל שמודיע לו שניתנה לו הרשאה לנהל אתר נוסף.

כניסה למערכת ניהול

  • לחיצה על משתמשים בתפריט "ניהול תוכן" בצד ימין
  • ללחוץ "הוסף חדש"
  • להכניס את רמת ההרשאה הרצויה
  • לעדכן את יתר הפרטים 
האם מידע זה היה שימושי?